Hoşgeldiniz  

Humanity For All kuruluşundan Kanser Hastaları Yardım Derneği’ne iki tır yardım…

admin | 04 Temmuz 2023 | Genel, KKTC A- A+

Humanity For All kuruluşundan Kanser Hastaları Yardım Derneği’ne iki tır yardım…

 Merkezi Avustralya’da bulunan uluslararası yardım kuruluşu “Humanity for All” (HFA) Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne (KHYD) iki tır giysi yardımında bulundu.

Dernek ve yardım kuruluşunun yetkilileri bu sabah saat 10.00’da KHYD merkezinde basın açıklaması yaptı.

KHYD Başkanı Raziye Kocaismail, 30 yılda halkın sevgisi ve katkısıyla bugünlere gelindiğini, bu sefer her zaman fitreleriyle derneğin yanında olan Avustralya’dan iki tır giysi yardımının KKTC’ye ulaştırıldığını ve Avustralya’daki Kıbrıslı Türklerin Ada insanını unutmadan, vatanlarına yardım eli uzatmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi.

HFA ile bir proje konusunda imzaların da atıldığını söyleyen Kocaismail, HFA’nın uluslararası bir grubun üyesi olmasının da bu anlamda dış açılım arayan Kıbrıs Türkü için önemli olduğunu vurguladı ve katkılarından dolayı HFA’ya teşekkür etti.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Ajans 392 Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle