Hoşgeldiniz  

Icardi’nin Galatasaray’da kalmak için tek şartı belli oldu! 

admin | 16 Haziran 2023 | Genel, Spor A- A+

Icardi’nin Galatasaray’da kalmak için tek şartı belli oldu! 

Galatasaray’da Mauro Icardi için pazarlıklar devam ediyor. Takımda kalması için yoğun çaba harcanan Icardi’nin menajeriyle görüşen sarı-kırmızılılar hiç beklenmedik bir cevapla karşılaştı. Suudi Arabistan’dan yapılan teklifle eli güçlenen Icardi cephesi, Galatasaray’dan adeta dünyaları istedi…

Galatasaray’da Icardi rüyası bitmek üzere… Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çekmeyi başaran Icardi’ye en yüksek teklif Suudi Arabistan’dan geldi. Düşünmek için süre isteyen Icardi, Galatasaray’ın teklifine de cevap verdi.

“KALIRIM AMA TEK ŞARTIM VAR…”

63d56efb4e3fe107389dcbe5

Icardi, Galatasaray’a yüksek bir maaş teklifinde bulundu. 3 yıllık sözleşme isteyen Arjantinli yıldız, bonuslarla birlikte yıllık 10 milyon euro maaş talebinde bulundu. Bu talep karşısında eli kolu bağlanan Galatasaray yönetimi düşünmek için süre istedi.

SUUDİ ARABİSTAN TRANSFERE HAZIR

1244527331

Transfer dönemine damga vuran Suudi Arabistan takımları, Icardi’ye reddetmesi zor bir teklif sundu bile… Yıllık 30 milyon euro önerdikleri Icardi’yi ülkeye getirmesi beklenen Suudi Arabistan ekipleri beklemeye geçti.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Ajans 392 Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.