Hoşgeldiniz  

“Kudret Bey İstifa Etmeseydi Seçim Olmazdı”

admin | 25 Nisan 2023 | Genel, KKTC A- A+

“Kudret Bey İstifa Etmeseydi Seçim Olmazdı”

Kanal T’de yayınlanan Ülke Gündemi programının konuğu 9.Dönem  Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu oldu.

Çilem Dağıstanlı’nın sorularını yanıtlayan Manavoğlu, Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’ın “Ülkenin ihtiyacı ara seçim değil, erken genel seçimdir” açıklamasını değerlendirdi.

“Bu seçime sebep olan kendisidir” diyen Manavoğlu, “Kudret bey o koltuktan istifa etmemiş olsaydı, meclis istifayı kabul etmemiş olsaydı belki de bu seçim olmayacaktı” dedi.

Seçimlerden sonra dövizde bir yükseliş olacağını yönündeki açıklamalarla da ilgili Manavoğlu şunları kaydetti;

“Aslında emekli olmayı düşünmeyen insanlar döviz yükselecek emekli ikramiyeleri eriyecek diye korkuyorlar. Onun için erkenden emekli olup ikramiyemi dövize çevirim dursun diyen birçok kişi var. Onların emekli olması kamuda tecrübeli personelin de emekli olacağı anlamına geliyor ki, bu da işleri aksatacaktır.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Ajans 392 Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle