Hoşgeldiniz  

Böyle Bir Şiddet Uygulayan Kimse İnsan Olamaz

admin | 11 Ağustos 2023 | Genel, KKTC A- A+

Böyle Bir Şiddet Uygulayan Kimse İnsan Olamaz

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, İskele’de bir eğlence mekanında meydana gelen kavgada cinayete kurban giden Hüseyin Mavideniz ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

HP Genel Başkanı Özersay, korkunç cinayetin görüntülerini izlediğini kaydederek, “Bu yapılan tam bir vahşettir. Yere düşürülmüş savunmasız şekilde yerde yatan bir insana böyle bir şiddet uygulayan kimse insan olamaz, insanlıktan nasibini almamıştır” dedi.

Olayın en kısa sürede aydınlatılmasının ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmasının şart olduğunu belirten Özesay, “Ülkede hızla artan bir asayiş ve güvenlik sorunu artık her yanı sarmış durumda. Vatan millet Sakarya edebiyatıyla nutuk atanlarla geldiğimiz nokta maalesef bu” ifadelerini kullandı.

Kudret Özersay, “Bir genç insan, hayalleri, geleceği ve geride kalan ailesi, hayatlar karardı, gerçekten çok yazık” açıklamasında bulundu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Ajans 392 Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle