Hoşgeldiniz  

“Görevimiz, Bize Bıraktığın Mirası İleri Taşımaktır”

admin | 09 Kasım 2023 | Gündem A- A+

“Görevimiz, Bize Bıraktığın Mirası İleri Taşımaktır”

Ulusal Birlik Partisi Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. Yılında anan Karanfil, Atatürk’ün bıraktığı en önemli eser olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağının altını çizerken, Kıbrıs Türk halkının da sonsuza kadar Atatürk’ün izinden gideceğini vurguladı.

Karanfil mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk;
Ebediyete intikalinin 85. Yıl dönümünde seni saygı, özlem ve sevgiyle anarken, bizlere miras bıraktığın ilkelere sahip çıkıyor, yaşamımızın son anına kadar da ilkelerine bağlı kalacağımızı bir kez daha yinelemek istiyorum.

Vermiş olduğun mücadele ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti her geçen gün güçlenerek büyürken, biz Kıbrıs Türkleri de bu büyüme ile birlikte kendimizi her zamankinden daha güçlü hissediyoruz. Vermiş olduğumuz bağımsızlık mücadelesinde geleceğimize büyük bir özveri ile sahip çıkarken, ortaya koymuş olduğun ilkeler dün olduğu gibi bugün de bize büyük bir ışık tutmaktadır. Kıbrıs Türkleri, anavatanı olan Türkiye Cumhuriyeti ile devletine, egemenliğine sahip çıkarak, bize bıraktığın kutsal mirası ileriye taşımaktadır.

Senin en büyük mirasın, biz Kıbrıs Türk halkının da en büyük güvence kaynağı olan Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet yaşayacaktır.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, seni ölümünün 85. Yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Kıbrıs Türk halkı dün olduğu gibi yarın da senin izinden gitmeye ilelebet devam edecektir. Ruhun şad olsun.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Ajans 392 Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle