Hoşgeldiniz  

“Gençler Günü Geldiğinde Hem UBP’yi Hem De KKTC’yi Yönetecektir”

admin | 29 Mayıs 2023 | Genel, KKTC A- A+

“Gençler Günü Geldiğinde Hem UBP’yi Hem De KKTC’yi Yönetecektir”

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Kalkınma Bankası Asbaşkanı Mehmet Aktunç, “UBP’den aday olmak herkes için bir gururdur. Ali Başman 25 Haziran’da yapılacak seçimler için doğru adaydır. Biz istikrardan yanayız, 25 Haziran’dan sonra belli bir dönem seçimin konuşulmadığı bir zamana ülke olarak ihtiyacımız var. Kalkınma Bankası konusunda da alnım ak başım dik” dedi.
Kanal T’de katıldığı Gazete programında seçimleri ve Kalkınma Bankası’nın son durumunu değerlendiren Aktunç, geleceğe yönelik önemli mesajlar verdi.
“GENÇLER GÜNÜ GELDİĞİNDE HEM UBP’Yİ HEM DE KKTC’Yİ YÖNETECEKTİR”
Ulusal Birlik Partisi’nin kapısından girdiğinde 17 yaşında olduğunu belirten Aktunç, “Ulusal Birlik Partisi’nin geleceği bizleriz. Gençler olarak bizler sahadayız. Bizim gibi çok genç, 40 yaş altında işinde, mesleğinde başarılı profesyonel gençler yetişiyor. İlk seçimlerde eminim ki halkımızın karşısına Ulusal Birlik Partisi gençleşmiş vekil adayları halkın karşısına çıkacaktır. Ben kendi adıma konuşacak olursam geçen sefer kadın kotasına takılmıştım. Benim gibi partide bir çok genç arkadaşım bulunuyor. Gençler bundan sonra hem UBP’yi hem de KKTC’yi yönetecektir. Günü geldiğinden UBP’lilerden hem de halkımızdan yetki isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.
YASAYA UYGUN KREDİ VERİYORUZ
Kalkınma Bankası konusunda alnının açık başının dik olduğunun vurgulayan Aktunç, benim hakkımda kim bir şey söylerse hemen görevi bırakmaya hazırım. Dört senedir çok rahat uyuyorum ve çok da reddettiğimiz kredi var. Biz eski yönetim kurulu üyelerinin yaptığı hataları yapmıyoruz. Yapmamak için bizler oradayız. Çünkü o kredileri verdiğimiz zaman geri dönmeyeceğini biliyoruz. Yasaya uygun ya kredi veriyoruz ya da vermiyoruz. Bu şekilde yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Ajans 392 Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle